ANP
Volledig scherm
© ANP

Contactonderwijs blijft regel voor lager onderwijs en eerste graad secundair, halftijds afstandsonderwijs voor hogere jaren - Steunpakket voor getroffen sectoren loopt vertraging op

Meer dan 500.000 mensen in ons land hebben reeds positief getest op het coronavirus. Het virus maakte ook meer dan 13.000 dodelijke slachtoffers. Maar er is ook goed nieuws: het gemiddelde aantal nieuwe ziekenhuisopnames per dag is onder de 600 gezakt. En farmareus Pfizer laat weten dat zijn experimentele coronavaccin meer dan 90 procent effectief is in het verhinderen van Covid-19.  Herlees alle ontwikkelingen over het coronavirus van maandag 9 november hier.

105 reacties

  • Eveline Vermeeren

    4 jaar geleden
    De scholen zijn het probleem niet .. wel de zatte mens in het café die geen afstand houdt en zijn masker niet opzet
  • Guan Vanderlinden

    4 jaar geleden
    Luc Verstraelen. Dat klopt volledig en is niet te snappen.Het is mij ook een raadsel waarom onze kinderen deze week amper tot geen taken of leerstof mee hebben gekregen. Gewoon een week extra rust voor de leerkrachten die al bijna 8 weken aan het werk waren zeker. We geven ze zelf maar wat extra les.
  • Luna Geerts

    4 jaar geleden
    Ze willen maar niet begrijpen dat ze de processie van Echternacht weer opgang gaan trekken met het openen van de scholen. Waarom nu niet doorzetten? Alleen samen raken we er van af. Door steeds opnieuw dingen open te stellen blijven we aanmodderen. Middelbare scholieren halftijds thuis. Nu gaan ze pas problemen creëren op vlak van werkoverlast. Waarom kan niemand dat voorzien. Iedereen zit nu al op zijn tandvlees. Wat een bende onbekwamen.
  • Levi Raes

    4 jaar geleden
    Het feit dat Fauci moderna voor de zoveelste keer aanprijst, daar mag je je vragen bij stellen omtrend belangenvermenging hoor!!
  • Luc Verstraelen

    4 jaar geleden
    Corona barometer mocht er niet komen en is nu blijkbaar afgevoerd.Deze barometer zou een te groot verschil tussen Vlaanderen en Wallonie/Brussel in het volgen van de maatregelen hebben bloot gelegd.Dat is de enige redenen dat hij er nog niet is.Was dit niet één van de belangrijkste instrumenten om de pandemie te beheersen?Een paar weken geleden volgens de coronacommissaris onontbeerlijk.Hallo commissaris,leg eens uit.Een politiek spelletje en niets anders.