De Russische president Vladimir Poetin met Donald Trump op de G20-top in Buenos Aires, Argentinië.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin met Donald Trump op de G20-top in Buenos Aires, Argentinië. © Reuters

Rusland en China feliciteren Biden (nog) niet na overwinning: “Wachten officiële resultaat af”

Rusland en China zijn bij de weinige landen die Joe Biden nog niet officieel gefeliciteerd hebben met zijn verkiezingsoverwinning. De Russen willen eerst het resultaat van de rechtszaken van Donald Trump - en dus de officiële verkiezingsuitslag - afwachten. China houdt zich dan weer bewust op de achtergrond.

5 reacties

  • anass boumadiene

    3 jaar geleden
    Rusland zal zeker trump helpen
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Als het nu nog niet duidelijk is dat Trump een marionet is van China en Rusland dan weet ik het niet meer , ook is nu zeer duidelijk dat de verkiezingen in 2016 Fraude gepleegd is door Trump en zijn aanhangers om de Verkiezingen te stelen zoals hij vaak verkondingd ! Hij riep dit al voor de verkiezingen begonnen waren dat de Democraten zouden fraude plegen , Hij weet dit zo goed omdat hij dat zelf gedaan heeft ! 
  • jacobs rudy

    3 jaar geleden
    die twee gebruiken tenminste hun verstand,
  • Jef joossens

    3 jaar geleden
    Ha dat is normaal dat die mensen wachten, ze hadden in Belgie ook al Bart de Wever gefeliciteerd met zijn overwinning en hier is ook de grote verliezer premier geworden.  :-)
  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    Russisch president dat zeer intelligent er kunnen rare zaken gebeuren in de politiek. Bv. 7 kleine partijen. In plaats van de 2 grootste.