Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP

Verstappen pessimistisch over 2021: “Denk niet dat we Mercedes kunnen uitdagen”

Formule 1Mercedes zal ook in 2021 bijna niet te verslaan zijn. Die pessimistische verwachting spreekt Max Verstappen uit in een uitgebreid interview op de website van de Formule 1. “Ik ben realistisch, persoonlijk denk ik niet dat we volgend jaar Mercedes echt kunnen uitdagen. Hopelijk is onze auto iets beter, maar het wordt gewoon weer heel moeilijk Mercedes te verslaan”, zegt de coureur van Red Bull.

4 reacties

  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    die RBR is een goede wagen. anders haal je het podium niet! alleen hebben Honda en Renault vermogen tekort. nochtans het moment om nu een tandje bij te steken!! omdat Mercedes met de huidige wagens ook in 2021 starten! want die zijn al bezig met de wagens van 2022 samen met Ferrari. gezien de nieuwe regels dan starten. de vraag is, heeft Honda nog die motivatie? gezien het feit dat ze er in 2022 er toch mee stoppen.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Thomas dat wil max niet een Team genoot die evenwaardig is alles voor zijn wagen de 2de rijder met de mindere trage wagen. En Max in een Mercedes hoop van niet dat zou de naam van Mercedes verdoezelen. Hamilton en Bottas zijn de 2 meest geschikte voor Mercedes veruit samen met Max de beste rijders op dit moment.
  • Koen Breems

    3 jaar geleden
    Zou graag eens Max in die Mercedes zien Denk dat Lewis en Valteri er een serieuze concurrent bij zouden hebben
  • Thomas Lambaerts

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat ons Maxke volgend jaar eens een teamgenoot heeft die mee de Mercedes kan aanvallen. Zodat pitstoppen kunnen uitgelokt worden bij Mercedes etc.