Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Klaas De Scheirder

Politie controleert op overlast en inbreuken tegen coronamaatregelen: “We zullen scherp blijven controleren”

AntwerpenHet wijkteam van de Unolaan heeft zondag een actie gehouden tegen overlast in Deurne-Noord. Bij deze controles zijn ook inbreuken met betrekking tot COVID-19 vastgesteld.

3 reacties

  • harry verstraeten

    3 jaar geleden
    Met dank aan de Wever en de politie. Goed werk opkuisen die handelingen
  • Danny Van Looy

    3 jaar geleden
    Heeft men al eens komen kijken op de vernieuwde kaaien aan het Hof van Beroep...gisteren zondag een twintigtal skaters die elke regel aan hun laars lappen en nee niet alleen jonge gastjes maar ook een bende twinrigers en ouder..tevens een lawaai-terreur voor de omwonenden en een gevaar voor fietsers en wandelaars om nog niet te spreken van de vernieling van stadseigendom! Doe hier eens iets aan Bart.
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Controleer de voetballers maar. Geen probleem met voetballen, maar dat omhelzen, kussen, handjes geven, enz.. moet stoppen. Niks met emotie te maken. Iedereen gelijk voor de wet!!
  1. “Met Sven Pichal fantaseerde hij twee jaar lang over kindermisbruik”: openbaar ministerie vraagt 7 jaar cel voor Benoit D. (35)
    PREMIUM
    Update

    “Met Sven Pichal fantaseer­de hij twee jaar lang over kindermis­bruik”: openbaar ministerie vraagt 7 jaar cel voor Benoit D. (35)

    Vandaag staat theatermedewerker Benoit D. (35) terecht voor het bezit en de verspreiding van kinderporno. Hij wisselde die beelden uit met radiomaker Sven Pichal (44) en musicalacteur Reuben D.B. (34), maar hij verschijnt nu als eerste van de drie voor de rechtbank. De andere twee verdachten krijgen later elk een apart proces. Benoit D. wordt eveneens beschuldigd van misbruik en verkrachting van twee minderjarige jongens, waarbij één verzwarende omstandigheid wellicht een rol zal spelen in de strafbepaling. Het openbaar ministerie heeft alvast 7 jaar cel gevorderd.
    Antwerpen
  2. “We verzorgen onze planten goed zodat ze veel mooie bloemetjes krijgen”: dit weekend jaarlijkse plantenverkoop door leerlingen tuinbouw
    PREMIUM

    “We verzorgen onze planten goed zodat ze veel mooie bloemetjes krijgen”: dit weekend jaarlijkse plantenver­koop door leerlingen tuinbouw

    Dit weekend kan je goedkoop planten en bloemen scoren bij de plantenverkoop van de leerlingen tuinbouw op Linkeroever. Met een aanbod van ongeveer 20.000 planten en meer dan 100 verschillende soorten kan je alles krijgen van peterselie tot petunia-bloemen. Het weekend lokte vorig jaar bijna 1.000 mensen. “Ik behandel een bloem zoals ik mijn kind zou behandelen.”
    Antwerpen