REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Wanneer kunnen we ons laten inenten? En hebben we de andere vaccins nog nodig? Antwoord op uw vragen over vaccin van Pfizer-BioNTech

Dit zou wel eens het beste nieuws van 2020 kunnen zijn. Pfizer zegt dat zijn experimentele coronavaccin meer dan 90 procent effectief is. Pfizer-bestuurder Kathrin Jansen spreekt van “een historisch moment”. Dit jaar kunnen al 10 tot 20 miljoen mensen worden ingeënt. Toch rijzen er ook bedenkingen.

18 reacties

  • Pierre De Bock

    3 jaar geleden
    Beste Oswald Billiet,Niet te euforisch. Pfizer is een Amerikaans bedrijf, dus zullen die eerste miljoenen vaccins naar Amerika gaan, denk ik.De rest van de wereld komt dan vermoedelijk later aan de beurt.De Bock Pierre
  • Luc Deville

    3 jaar geleden
    Hopelijk blijven de gewestregeringen met hun poten van de vaccins af.
  • Christian Eeckhout

    3 jaar geleden
    De snelheid en “doeltreffendheid?”van de Belgische politici kennende, zal het “ kalf eerst moeten verdronken zijn “ alvorens zij wakker schieten!
  • jean-pierre vlasschaert

    3 jaar geleden
    Al diegenen die hier verkondigen dat ze geen vaccin willen moeten dan maar een verklaring ondertekenen dat ze in geval van besmetting geen zorgen nodig hebben in eender welk ziekenhuis en zeker geen kost veroorzaken aan de maatschappij Ze kunnen ook geen grenzen meer oversteken en zelfs in eigen land geen vakantie meer boeken.
  • Johan hendrickx

    3 jaar geleden
    Dat onze 'beleidsmakers' eerst eens zorgen dat er voor iedereen een griepspuit is! Als 60+er maar nog geen 65 kan je er namelijk geen krijgen nu.. schuldig verzuim heet dat.