Lara is acht jaar samen met haar vriend Steffen (31), met wie ze dochters Philippa (5) en Romée (2,5) kreeg. De meisjes weten dat hun mama niet meer beter wordt. De oudste is erg alert en gevoelig, de jongste begrijpt het nog niet goed, maar overlaadt haar mama met kussen en knuffels.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara is acht jaar samen met haar vriend Steffen (31), met wie ze dochters Philippa (5) en Romée (2,5) kreeg. De meisjes weten dat hun mama niet meer beter wordt. De oudste is erg alert en gevoelig, de jongste begrijpt het nog niet goed, maar overlaadt haar mama met kussen en knuffels. © Instagram Lara by Lara

Lara (34) is mama van twee, zwanger en ongeneeslijk ziek: “Elke dag wil ik plukken. Ik heb geen keuze: het is dit of niets”

De laatste maanden beleeft Lara Switten (34) tegelijkertijd haar grootste droom en ergste nachtmerrie. De blogster en mama van twee is voor de derde keer zwanger, maar weet dat ze haar kinderen niet zal zien opgroeien: de kanker die deze zomer ontdekt werd, valt niet te genezen. "Ik heb geen keuze: het is dit of niets. Soms ziet alles zwart. Maar ik probéér te genieten. En dat lukt."