Vlaams parlementslid An Moerenhout (Groen).
Volledig scherm
Vlaams parlementslid An Moerenhout (Groen). © BELGA

Groen niet te spreken over afschaffing Minderhedenforum: “Vlaamse regering maakt organisaties die anders denken dan N-VA monddood”

PolitiekGroen is er niet over te spreken dat de Vlaamse regering voortaan in zee gaat met Join.Vlaanderen in plaats van met het Minderhedenforum als participatieorganisatie. “Organisaties die anders over integratie en racisme denken dan N-VA maakt de Vlaamse regering monddood. Het Minderhedenforum krijgt nu de rekening gepresenteerd omdat ze jaren de luis in de Vlaamse pels was”, reageert Vlaams parlementslid An Moerenhout. Ook PVDA en sp.a reageren verontwaardigd.

45 reacties

  • Leo Mariën

    3 jaar geleden
    Groen is zelfs niet in staat om hun eigen mensen in de partij op een respectvolle manier te behandelen. Calvo weet daar ondertussen alles van.  
  • Karl Stynen

    3 jaar geleden
    Het is Groen dat boter op het hoofd heeft voor het mislukken van de integratie. Begin 2000 werd ons de Snel Belg Wet opgedrongen door Paars/Groen onder Verhofstadt en ook het Migrantenstemrecht voor buitenlanders die hier al 5 jaar verbleven. Het lijkt erop dat vooral moslims ‘integreren’ verstaan hebben als ‘infiltreren’. De kolonisatie van België en Europa – al in 1975 ingezet met de resolutie van Straatsburg – kreeg met de komst van Groen/Agalev een extra stimulans,dat zijn de feiten Mevrouw.
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    De Vlaamse bevolking, hun cultuur en identiteit wordt al jaren uitgespuwd door politieke adepten van Groen. Ten voordele van hun positieve discriminatie dogma's hoog tijd dat hier verandering in komt.
  • Marc Rommelaere

    3 jaar geleden
    Groen kan misschien al hun plaatsen in de vele regeringen die ons landje rijk is afstaan aan de leden van minderheidsforum enz.
  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Ik dacht dat het de bedoeling was om mensen te verenigen , of vergis ik me . Bij Vlaamse waarden denk ik vooral aan schuld en verzoening , niet in het minst voor wat er zich destijds afspeelde in de twee wereldoorlogen die we meemaakten .