Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roberto Martínez haalt ook Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix bij Rode Duivels

Rode DuivelsNog een toevoeging. Na Thomas Foket zal ook Hannes Delcroix (21) zich bij de Rode Duivels voegen. De centrale verdediger is sinds enkele weken een vaste waarde bij Anderlecht. 

28 reacties

  • Lawrence Van Damme

    3 jaar geleden
    Met Martinez winnen we nooit een prijs dat weten we.Onze toppers doen het al jaren uitstekend en hebben ons al veel kijkplezier gegeven. Maar ik zal altijd het gevoel hebben dat er meer in zat. Dat Lukaku zowat de enige speler is die elke match opnieuw alles geeft om te winnen zegt genoeg. Martinez kan onze vele topvoetballers de helft vd tijd niet eens motiveren om alles te geven. 
  • Ronald Geeraers

    3 jaar geleden
    Martinez, trainer die nog niets heeft gewonnen, maar al wel goed zijn zakken heeft gevuld, en daar nog steeds mee bezig is, is ook een kunst.De makelaars zullen hem wel spijzen. Zielige voetbalbond.
  • Geert Vandevelde

    3 jaar geleden
    Zou Kompany niet beter trainer worden. Waar halen ze het allemaal uit. Martinez zonder uw toppers ben je niets. Onbegrijpelijke keuzes iedere keer.
  • Wouter Simons

    3 jaar geleden
    Het zal nooit iets worden met Martinez ook niet voor De Laet want speelt niet bij Anderlecht of andere G5 ploeg.
  • Guido Quinten

    3 jaar geleden
    Het zijn de spelers van makelaars die het meeste storten die mogen meedoen met het miljoenen spel waar covid 19 de pan uitswingt maar blijkbaar geen probleem is.