Beautyredactrice Sophie Vereycken met een luxe- en een budgetmake-uplook.
Volledig scherm
PREMIUM
Beautyredactrice Sophie Vereycken met een luxe- en een budgetmake-uplook. © Sophie Vereycken

Beauty van den Aldi? Redactrice Sophie test het verschil tussen luxe- en budgetcosmetica. “Amai, jij ziet er goedkoop uit”

Wat hebben Action, Hema en Kruidvat met elkaar gemeen? Hun lage prijzen, aanwezigheid in elke grote winkelstraat en ... een eigen cosmeticalijn die betaalbaar is en er ook echt goed uitziet. “Kwaliteit kost geld”, zei onze oma altijd. Maar klopt dat nog wel? NINA’s beautyredactrice Sophie ruilt een maand lang haar luxebeautyproducten in voor budgetvriendelijke alternatieven. Krijgt ze voor hetzelfde geld een vergelijkbaar resultaat? “Het verschil zit hem in de details.”

9 reacties

  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Niet zozeer de make-up, voornamelijk de verzorgingsproducten zullen verschil maken, zeker na jaren en wanneer de rimpeltjes wat dieper worden. Duurdere producten bevatten ook duurdere ingrediënten maar heel bizar is het wel dat die langer meegaan omdat de samenstelling smeuïger is en dieper indringt..enz.Olijfolie, avocado, komkommer, we kunnen het ook daarmee halen maar die zijn nog duurder.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Het duurste is niet altijd beter maar het goedkoopste ook niet de rimpels die je hebt of nog moet krijgen zitten in uw genen veel kan je daar niet aan doen gewoon elke dag een dagcreme en af en toe wat make-up
  • Elfriede Accoe

    3 jaar geleden
    Naturel is meestal het mooist . Het spreekwoord zegt, mooi van ver maar ver van mooi en zeker wanneer men sommige vrouwen van dichtbij ziet.
  • Udo Jansens

    3 jaar geleden
    De foto's hadden een identiek gezicht moeten tonen. Met de tanden bloot of een glimlach is al een wereld van verschil, met of zonder make up. Daarom vind ik dat de foto's met de budget make up er eerder uitzien alsof er make up gebruikt is en die met de luxe producten eerder alsof ze alleen lipstick, oogschaduw en een potlood gebruikt heeft.
  • Herman De Gent

    3 jaar geleden
    Geen verschil te merken, alleen de lipstick is een beetje roder. Met die €500 zou ik iets heel anders kopen, daar heb je al een degelijke gitaar voor en die zal langer meegaan dan die bewerkte vaseline