Federaal vicepremier en minister van Overheidsbedrijven en Ambtenarenzaken Petra De Sutter (Groen).
Volledig scherm
Federaal vicepremier en minister van Overheidsbedrijven en Ambtenarenzaken Petra De Sutter (Groen). © Photo News

Regering zal belang in Proximus en bpost niet afbouwen

De nieuwe regering zal de overheidsparticipaties in bpost (51 procent) en Proximus (53,5 procent) niet afbouwen. Dat is vernomen bij het kabinet van bevoegd minister Petra De Sutter (Groen).

10 reacties

  • Julien Cuypers

    3 jaar geleden
    Voor mijn part mogen ze Proximus totaal ontbinden, een bedrijf dat niets anders doet dan de mensen teveel laten betalen. Kijk maar eens hoeveel klachten ze via testaankoop binnenkrijgen over dit bedrijf.Zelfs klanten die lang geen klant meer zijn, daar blijven ze facturen aanrekenen.
  • Jos Spriet-Dewaele

    3 jaar geleden
    Privatiseren blijkt al langer geen goed idee Enkel ministers en hun aanhang verdienen er mee en Jan met de pet is de dupe. Net zoals met de verkoop van overheidsgebouwen leidde uiteindelijk tot een groter verlies dan winst. 
  • Thomas Anderson

    3 jaar geleden
    Privatiseren is de beste garantie voor de prijs/kwaliteit van de dienstverlening.Bewijs spreekt tegen zowel bij prijs kwaliteit en dienstverlening.Het begint altijd mooi eindigt altijd met het oog voor winst en dan moet er ingeleverd worden! 
  • jan verheyen

    3 jaar geleden
    Wat een vrouw of man of x is me dat zeg, die ziet er nog slechter uit dan madam De Brock, in het buitenland lachen ze zich een breuk met de Belgische regeringen.
  • Kevin Van Rossem

    3 jaar geleden
    Open Vld zal slikken en hun premier cash betalen. Weer een bevestiging rijker!