(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

130 overlijdens gerapporteerd in Vlaamse woonzorgcentra: “Stijgende cijfers nog niet gestopt"

De voorbije drie dagen zijn er in de Vlaamse woonzorgcentra 130 overlijdens toegeschreven aan Covid-19, het hoogste aantal in deze tweede golf. Dat blijkt uit cijfers van het Agentschap Zorg en Gezondheid.

3 reacties

  • Paul Philippaerts

    3 jaar geleden
    Hadden de mensen maar de juiste conclusies getrokken na de eerste crisis. De politiekers, die hun job hebben gekregen omdat ze thuis de apotheekkast op pijl houden, en de directies van de commerciële woonzorgcentra zijn totaal onbekwaam om die job uit te oefenen. Ze zorgden er wel  voor dat België wereldtop is in de Coronawereld en algemeen bekend zijn geworden als de meest onbekwame bende op de wereld, met tienduizenden doden op hun geweten.  Haal uw ouders voor zover ze nog leven weg.
  • Guy Bekaert

    3 jaar geleden
    Het blijkt dat er geen lessen getrokken zijn uit de eerste uitbraak . Wat voor een groot deel te wijten is aan hoe minister Beke geen of te weinig maatregelen heeft getrokken . Ook Mev Cloedt die op tv altijd maar maatregelen aankondigt zit er blijkbaar goed naast . Heb zo het gevoel dat het mortuariums zijn geworden in plaats van rusthuizen .
  • Dries De Preter

    3 jaar geleden
    Natuurlijk dalen de cijfers niet. SPA'er Frank Vandenbroucke - naar eigen zeggen de beste minister die ons land ooit heeft gekend - heeft immers beslist dat we geen asymptomatische risicopersonen meer testen. Vandenbroucke heeft namelijk nagelaten om voldoende contracten af te sluiten met Belgische testlabo's. Gevolg: om hun personeel niet te moeten ontslaan, hebben die buitenlandse opdrachten aangenomen.