Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Tom Van Grieken. © vincent duterne/photo news

Tom Van Grieken geeft toe dat hij fout was met uitspraken over corona-app: “Mijn bedenkingen over privacy waren ongegrond”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft tijdens De Afspraak op Canvas toegegeven dat hij fout was met zijn uitspraken over de corona-app. Half oktober zei hij dat die niet goed omgaat met de persoonsgegevens van de gebruikers. “Mijn bedenkingen over de privacy waren ongegrond. Je moet dat achteraf eerlijk kunnen zeggen”, gaf hij dinsdagavond toe.

41 reacties

  • marc schollaerts

    3 jaar geleden
    Ik ben in contact geweest met iemand met covid 19 na een week heb ik App er terug afgehaald Waarom er iets opzetten dat toch niet wekt En alles kan gehackt worden WAAROM dit niet
  • Rik Hofman

    3 jaar geleden
    Met een iPhone 6s die door Apple nog steeds wordt ondersteunt, zuipt de app batterij.
  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    Logisch dat sommigen in het begin wantrouwig waren ten opzichte van deze app, omdat het digitale beveiligingsbeleid van de overheid in het verleden niet een al te beste reputatie had. Enkel dwazen veranderen nooit van gedacht. Het probleem is dat men verwacht dat iedereen een smartphone heeft. Veel ouderen vallen uit de boot en sommigen hebben gewoon het geld niet (abonnement en smartphone).
  • patrick feyen

    3 jaar geleden
    Net zoals de contact tracers kist geld en levert niks op! En wie zal dat betalen?
  • Marcel Willems

    3 jaar geleden
    Ik heb een smartphone van 89 euro  en heb die app zonder probleem kunnen installeren.Dus zoek geen reden die er geen is