Memphis viert een goal voor Oranje.
Volledig scherm
PREMIUM
Memphis viert een goal voor Oranje. © Photo News

De Mos analyseert Oranje, dat hij niet kansloos acht voor EK: “Ik zie bij elk groot land zwaktes. Ook bij België”

OranjeKoeman weg. Van Dijk maandenlang out. En vooral: geen gewéldige resultaten. Waar de Nederlandse nationale ploeg (vanavond versus Spanje, red.) anderhalf jaar geleden nog als een outsider werd gezien voor het EK, lijkt Oranje de perceptie alweer wat tegen te hebben. Maar in Nederland zelf geldt dat niet, volgens Aad de Mos. “Recent waren ze goéd tegen Italië. Veelbelovend richting het EK.” Een analyse.

11 reacties

  • Jo Huys

    3 jaar geleden
    Fellaini hebben we nodig
  • Andre Ooms

    3 jaar geleden
    Met deze coach en Hazard win je nooit iets .
  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    ja Aad de verdediging bij de RD is zeker niet slechter dan bij NL. met maar 3man vanachter doen die nieuwe gasten het al vrij goed. en leren en groeien nog! dus dat komt wel goed. ik maak mij alleen zorgen om Martinez we zitten al jaren op die bewuste 90% dus wanneer gaat hij die extra 10% vinden?. want wat win je met nr 1 te staan op de FIFA lijst? mooi voor de statistieken, dat is dan ook alles.
  • Jan Jansen

    3 jaar geleden
    @Kurt. Volgens mij ben jij niet echt op de hoogte van het hedendaagse voetbal! Frenkie wordt in Spanje als toekomstig gouden bal winnaar gezien! Teven wordt de Ligt in Italie op handen gedragen maar is nu geblesseert!
  • Willy Niclaes

    3 jaar geleden
    De rode Duivels hun zwakte is vooral de coaching