De Belgische jagers van 'pedohunt.be'.
Volledig scherm
PREMIUM
De Belgische jagers van 'pedohunt.be'. © DJG

Op stap met Vlaamse ‘pedojagers’: “Wij willen hen confronteren en mentaal breken”

De ‘pedohunters’. Het klinkt misschien als een sensationele realityshow, maar dit zijn echter burgers die het recht in eigen hand nemen. Hun doel, vermeende pedoseksuelen in de val lokken, confronteren en hen aan de schandpaal nagelen. In Nederland liep zo’n ‘jacht’ al dodelijk af. “Dit is gevaarlijk en kan politieonderzoek in het gedrang brengen", klinkt bij de federale politie en experts.

20 reacties

  • Paul Detandt

    3 jaar geleden
    Blijkbaar lezen er veel pedo's mee hier, als ik de reacties zie. In vele Oosterse landen worden kinderen al uitgehuwelijkt op hun 12de of eerder. Van kinderen blijf je af, punt.
  • Leo De Clercq

    3 jaar geleden
    wedden dat er onder de pedojagers zelf ook pedo's zitten? het is net zoals de homo-haatpredikanten in amerika: die zijn zelf homo. het zal met de pedojagers niet anders zijn. sommige mannen zitten nu eenmaal zo in mekaar.
  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Hebben die écht niks anders te doen ? Leefloon of kindervergoeding afpakken indien mogelijk Anders enkelband
  • Jos Van De Plas

    3 jaar geleden
    Wat mij vooral opvalt is dat deze pedojagers niet reageren wanneer er loverboys minderjarige meisjes verleiden om ze nadien aan hun vrienden uit te lenen en in de prostitutie te duwen.
  • Marc Spandel

    3 jaar geleden
    In België hebben we al 'pedojagers' gekend die hun jacht met veel tamtam in de media verkondigden, maar... die achteraf zélf werden ontmaskerd als pedofiel, en de tamtam was vlug gedaan!