55-jarige motorrijder uit Boom overleden na verkeersongeval

Rumst, Niel -

Op het nieuwe stuk van de ’s Herenbaan, op de grens van Reet met Niel, is woensdagnamiddag een 55-jarige motorrijder uit Boom om het leven gekomen. De man reed richting Niel en verloor bij het uitkomen van een flauwe bocht de controle over het stuur van zijn motorfiets.

De machine smakte tegen de vangrails en het slachtoffer werd weggekatapulteerd en kwam naast de rijbaan terecht. Een ziekenwagen die net passeerde probeerde de eerste hulp toe te dienen. Ook een tweede ziekenwagen en mug-team kwamen nog ter plaatse in een poging om de motorrijder te reanimeren maar alle hulp kwam te laat. De brandweer kwam met een noodtent ter plaatse om het slachtoffer te kunnen afschermen.

Het Antwerpse parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Uit de eerste vaststellingen zou alvast blijken dat er geen tweede voertuig bij het ongeval betrokken was. De ’s Herenbaan bleef ruim twee uur afgesloten in de richting van Niel. Richting A12 kon het verkeer wel passeren. (tdk)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER