Bart Somers.
Volledig scherm
Bart Somers. © Photo News

Bart Somers wil dat Join.Vlaanderen en Minderhedenforum hun krachten bundelen

Vlaams minister van Samenleven Bart Somers (Open Vld) heeft woensdag met de bestuurders van Join.Vlaanderen en het Minderhedenforum vergaderd. De minister betreurt de commotie en het feit dat men dreigt te vervallen in onnodige tegenstellingen. Hij doet een oproep aan beide partijen om de krachten te bundelen. 

4 reacties

  • Noël Rysman

    3 jaar geleden
    Mijnheer Somers, als ik u bezig hoort denk ik dat men in Mechelen gaan beginnen huilen, u belooft zoveel en u zal zoveel doen als minister maar u kon het nog niet doen als burgemeester. Ja Mechelen is een prachtige stad maar vele inwoners van Mechelen denken daar anders over. Veel beloven en niets doen waar heb ik dat nog gelezen?.
  • Tamzin Andersen

    3 jaar geleden
    Iedereen krijgt hier kansen genoeg om aan werk en een inkomen te geraken. Als iedereen dan ook nog onze gewoonten en levenswijze respecteert en overneemt, zijn er geen minderheden meer. Probleem opgelost en geen nutteloze vet betaalde postjes meer nodig. Maar die houden zichzelf liever in stand natuurlijk.
  • Pat Debal

    3 jaar geleden
    En waar zitten ze met de pensioen verhoging voor het gewone werkvolk 1500€ de ambtenaren hebben dat al gekregen met 7% opslag en ze verschillen ook 1500 en 1900€ ze zouden allemaal hetzelfde moeten krijgen minister burgemeester of gelijk wie allemaal 1500€ 
  • Rita De Booser

    3 jaar geleden
    Somers zou je niet beter eens bij de gepensioneerden kijken hoeveel verschillen er zijn om rond te komen