Bart Tommelein, burgemeester van Oostende
Volledig scherm
Bart Tommelein, burgemeester van Oostende © Photo News

Duizenden mensen sporen dit weekend naar Oostende, Tommelein: “Stop tijdelijk met gratis tickets”

Burgemeester van Oostende, Bart Tommelein (Open Vld), wil dat de NMBS het gebruik van de gratis rittenkaarten tijdelijk opschort. Die gratis treinritten lokken volgens hem te veel wandelaars naar zijn stad waardoor het niet meer coronaveilig is.

26 reacties

  • Leopold Vanhoof

    3 jaar geleden
    Ik denk er nog niet aan om die gratis tickets nu te gebruiken. Ze hebben ons, zoals zo dikwijls al,  weer met een dode mus blij gemaak.
  • Geert Vlietinck

    3 jaar geleden
    Wie is er op het idee gekomen van die gratis? tickets groene Meyrem en haar achterban natuurlijk achteraf blijkt het toch maar een waardeloos geschenk te zijn.
  • Erwin VD

    3 jaar geleden
    Zeg Tommelein, je moet weten wat je wil hé! Ofwel laat je de mensen wandelen in uw stad of je zegt gewoon lock down hé! Durf het dan uit te spreken, maar dan zal je wel de economie van je Oostende nog meer verzwakken, ook na deze crisis; De mensen weten goed genoeg dat alle horeca en niet essentieel winkels gesloten zijn hé! Maar de mensen verbieden een luchtje te scheppen aan zee is er toch echt over hé! Het is hier toch een democratisch Belgie in alle vormen nog!
  • Manu Mertens

    3 jaar geleden
    Emmanuel Allemaal goed en wel maar zo Tommelijn zelfs eens het goede voorbeeld geven en op het voetbalveld wegblijven hij moet daar ook niet zijn Emmanuel Mertens
  • sandra peeters

    3 jaar geleden
    En dan maar zagen over de toeristen ze zouden ook verplicht in qaratijne moeten of een test bij terug komst Buitenland is zelf veiliger