Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
2
EINDE
1
Zwitserland ZWI
  • 49' 70' Goal Michy Batshuayi
  • Admir Mehmedi Goal 12'

Batshuayi doet het weer: hij bezorgt experimentele Duivels met twee goals nog onverwachte zege

Rode DuivelsStond België - Zwitserland in het teken van kansen voor nieuwe jongens, dan werd de oefeninterland de bevestiging dat twee Rode Duivels steeds meer hun stempel drukken. Youri Tielemans, bij de pauze ingevallen, en Michy Batshuayi. Een fenomeen, die laatste. Vierde spits bij begot Crystal Palace, maar met weer twee knappe goals bewerkstelliger van een onverwachte Belgische ommekeer. Van 0-1 naar 2-1. Dat heet efficiëntie.

7 reacties

  • danny janssens

    3 jaar geleden
    De Ketelaere mocht van mij gerust starten aan het begin tweede helft. Pas ingekomen en meteen een goeie actie. Foket heeft me aangenaam verrast. Toch beter dan Chadli......en Bornauw , die heeft op dit niveau momenteel nog niks te zoeken. Idem Lukebakio.......
  • Ivan De Bakker

    3 jaar geleden
    Had Martinez op voorhand niet gezegd dat hij wou experimenteren met de jeugd en het resultaat niet belangrijk was? Eén wissel om onze goeie vriend Kompany te plezieren, en de andere wissels waren echt 'toekomstgericht'... NOT! Heel triestig, voor mij geen RD meer zolang Kompa... Ik bedoel Martinez daar de plak zwaait. Match niet om aan te zien. 
  • Thomas Vandevelde

    3 jaar geleden
    Van Ranst zal alle tv zenders al wel gecontacteerd hebben om op visite te mogen komen? Omwille van het handjes schudden na het vieren van een goal. Zeer matige wedstrijd van de Belgen, Tielemans en Batshuayi wel beide goed gespeeld 
  • Guy Malfait

    3 jaar geleden
    Ik ben fan van Chadli maar het valt wel op dat Bornauw het veel makkelijker kreeg toen Foket hem kwam vervangen. Ook Delcroix en Kayembe vielen goed in. Knappe zege. 
  • Dirk De Coninck

    3 jaar geleden
    Gelukkig voor het publiek is dit een match zonder publiek..