Zakia Khattabi (Ecolo) tijdens de eedaflegging van de regering De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
Zakia Khattabi (Ecolo) tijdens de eedaflegging van de regering De Croo. © Photo News

De koolstoftaks van Khattabi legt verdeeldheid bloot binnen regering-De Croo

De koolstoftaks van klimaatminister Zakia Khattabi (Ecolo) deed de liberalen snel steigeren en legt zo bloot dat het groepsgevoel in de regering-De Croo precair is. N-VA ziet er als federale oppositiepartij een lekkere brok in, maar botst op haar eigen beleid in Vlaanderen. 

59 reacties

  • Mireille Vergauwen

    3 jaar geleden
    Wisten we al vanaf de eerste dag met ecolo en groen. Met dank aan de liberalen die groen er bij lieten, dan moeten de liberalen niet zeuren nu. Belastingen betalen we hier genoeg, belastingen betaal je ook voor zaken waarvan je persoonlijk niets aan hebt maar dat hoort erbij. Solidariteit moet er zijn, maar dit kan niet!
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    De vuilen taks van Groen komt boven water.
  • Robby van Ballaert

    3 jaar geleden
    Ge kunt misschien wa centjes gaan halen kaouakibi? Hopelijk worden deze dingen niet vergeten bij de volgende verkiezingen.
  • nico vets

    3 jaar geleden
    Weer een niet Belg die baas kan spelen in dit land,zielig.Enkele echte natuurlijke Belgen zouden hier in de regering moeten zitten.
  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    Hopelijk worden de houtkachels zwaar belast. En dit met controles op open haarden en houtkachels. Die open haarden en houtkachels moest men verbieden. Men kan geen venster meer openzetten, en de stank komt binnen langs rolkasten en spleten.