De 43-jarige M.D.S. probeerde tot tweemaal toe te ontsnappen aan een politiecontrole. Hij werd gezocht voor ontvoering, moord en grootschalige drugshandel.
Volledig scherm
De 43-jarige M.D.S. probeerde tot tweemaal toe te ontsnappen aan een politiecontrole. Hij werd gezocht voor ontvoering, moord en grootschalige drugshandel. © RV

Belg (43) gezocht voor moord, ontvoering en drugshandel opgepakt in Spanje

In Sevilla (Spanje) is een Belg opgepakt die in ons land werd gezocht voor moord, ontvoering en grootschalige drugshandel. M.D.S.(43) probeerde tot tweemaal toe te vluchten tijdens een politiecontrole en weigerde vervolgens zijn identiteit te geven.

4 reacties

  • Paul De Ost

    3 jaar geleden
    Begrijp toch niet waarom die altijd willen vluchten , hebben die nog niet door dat ze toch vrijgelaten worden .
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    waarom die vrijlaten onder voorwaarden? als je je niet houd aan de corona maatregelen moet je direct je boete betalen die belachelijk hoog is gezien het feit, als je een misdadiger bent en hebt gemoord mag je vrij rondlopen , denken nu echt dat die zich aan de voorwaarden gaat houden?
  • luc verriest

    3 jaar geleden
    Verdacht van moord, ontvoering en drughandel, maar door de Spaanse autoriteiten toch weer vrijgelaten "onder voorwaarden". Welke weldenkende mens begrijpt die beslissingen van justitie nog? En dan zijn de politieke verantwoordelijken verbaasd dat de doorsnee burger het vertrouwen in de politiek en justitie volledig kwijt is, en meer en meer voor populistische, zelfs extremistische partijen stemt.
  • Patrik De Weirdt

    3 jaar geleden
    Blijkbaar loopt de Spaanse justitie even mank als de Belgische. Die kerel wordt gezocht voor moord, ontvoering en grootschalige drugshandel maar wordt toch onder voorwaarden vrijgelaten. Breng dit maar eens aan het verstand van de doorsnee mens.