REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump wil "Fox kapotmaken" met eigen digitaal mediakanaal

President Trump zou van plan zijn een digitaal mediakanaal te beginnen nu nieuwszender Fox News kritischer over hem bericht. “Hij wil Fox kapotmaken, daar is geen twijfel over" zegt een bron met "gedetailleerde kennis van Trumps intenties” tegen nieuwssite Axios.

29 reacties

  • heinz wolf

    3 jaar geleden
    Het oprichten van een tv-netwerk met zijn infrastructuur kost handen vol geld. Of hij zijn database die hij in het WH kon bijeen scharrelen zo maar mag meenemen is nog de vraag. In elk geval probeert hij nu reeds de nodige fondsen onder zijn [nog]aanhangers bijeen te bedelen. Dus geen risico voor hemzelf.
  • Peter Viaene

    3 jaar geleden
    Geloofwaardigheid  podcasts en Youtube als beste bron van informatie is nihil. NIHIL
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Als het gerecht  haar werk doet zit hij  volgend jaar in de jail 
  • Walter Decock

    3 jaar geleden
    Typisch de reactie van een dictator, vernietig de pers die niet 100% akkoord is met wat je verkondigd. Erdogan en Poetin zijn hem hierin voorgegaan. Oppositie moet dood gemaakt worden om de enige echte mening, die van hemzelf, te verkondigen. Dat hij hier nog supporters heeft is voor elk weldenkend mens met iets gezond verstand, onbegrijpelijk.
  • August Leemans

    3 jaar geleden
    Wanneer worden de republikeinen wakker uit de roes van Trump? Ze zijn door hem zover naar rechts opgeschoven dat het nu bijna een extreem rechtse partij is geworden. Zelf voel ik me rechts midden als je het een naam wil geven, maar ik zou nooit extreem rechts willen zijn. De extremen binnen een partij dienen maar een kleine groep van de aanhangers. En wie mag een visie over de opbouw van een maatschappij eigenlijk opeisen? Het is aan iedere partij om het beste te zoeken voor het volk.