Luc Nilis (links) en Michy Batshuayi.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Nilis (links) en Michy Batshuayi. © Belga/Photo News

Luc Nilis over de neus voor Belgische goals van Michy Batshuayi: “Mentaal moet hij enorm sterk zijn”

Rode DuivelsMichy Batshuayi (27) blijft een geval apart. Een doelpuntenmachine bij de Duivels, een schim van zichzelf bij zijn clubs. De tegenpool van Luc Nilis (53), die op automatische piloot scoorde bij Anderlecht en PSV, maar op amper 9 goals bleef steken bij de nationale ploeg.

4 reacties

  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    @Frank. Nu ziet men al dat Hannes Delcroix een topper gaat worden, niet overgewaardeerd zoals je zegt. Evenmin voor Charles Deketelaere, dat wordt ook een topper en een hele goeie zelfs, bij Club is dat dan ook voorlopig de enige.
  • Frank Waeghe

    3 jaar geleden
    Een neus voor goals hebben? Dan zou hij bij zijn clubs meer spelen. In een goede ploeg wat de nationale ploeg nog wel steeds is, ondanks de inbreng van meer en meer overgewaardeerde spelers uit Brussel, is het altijd makkelijker scoren.
  • Eric Raes

    3 jaar geleden
    Batshuyai denkt dat hij de hele wereld verzet heeft zeker omdat hij eens 2 doelpunten heeft gemaakt, tenslotte hij is toch spits,
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Al goed en wel, maar Bats mist ook wel heel veel mooie en makkelijke kansen. Durft ook al eens ondoordacht tackelen. De meeste goals zijn ook wel inleggers.