©  BELGA

De Bruyne en Lukaku trainen individueel bij Rode Duivels in aanloop naar duel tegen Engeland, Dendoncker onzeker

Een dag na de 2-1 zege in de vriendschappelijke interland tegen Zwitserland hebben de Rode Duivels opnieuw getraind in Tubeke. Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku hielden het wel bij individuele trainingen.

md, lvdw
Bron: BELGA

Kevin De Bruyne, Toby Alderweireld, Romelu Lukaku, Thomas Meunier, Dries Mertens en Axel Witsel vervoegden de groep. De Bruyne en Lukaku trainden wel individueel, net als Dedryck Boyata, Jason Denayer en Jérémy Doku. Thibaut Courtois komt pas donderdagavond toe in Tubeke.

Leander Dendoncker werd tegen Zwitserland bij de rust gewisseld met lies- en kniepijn. Voorlopig blijft hij bij de selectie, maar hij is wel heel onzeker voor de wedstrijd van zondag tegen Engeland. Niet dat hij op een basisplaats mag hopen, maar een zitje op de bank heeft hij doorgaans wel.

Bornauw en De Ketelaere naar beloften

Voor de Nations League-duels in Leuven tegen Engeland (zondag) en Denemarken (woensdag) blijven Hannes Delcroix en Gaetan Coucke bij de groep.

Sebastiaan Bornauw en Charles De Ketelaere keren terug naar de beloften om de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Bosnië (dinsdag) voor te bereiden.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer