Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © thinkstock

Concerten, dorpsfeesten, grote festivals: wat zal er volgende zomer wellicht wel en niet kunnen?

MuziekOnze hoop groeit dat de zomer van 2021 er één wordt zoals die van 2019, met verre reizen en grote festivals. Maar ondanks de komst van hét vaccin, miljoenen sneltests en een nieuwe - Belgische - paper over slimme massatesting, blijft dat voorlopig wishful thinking, helaas.

5 reacties

  • walter vermeulen

    3 jaar geleden
    Vrees er voor dat er veel gaat kunnen deze zomer denk eerder aan 2022 ondien het vacin zou aanslaan eerder is er niet veel mogelijk vrees ik met ons politiek beleid gaat het niet lukken men kan best het nederlandse volgen dan gaan we rapper buiten kunnen komen en minder stress krijgen
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Niemand weet wat de toekomst zal brengen. Zit de mensen dan aub niet zot te maken met veronderstellingen en veel alsen. Er zijn er nu al meer dan genoeg die alle regels aan hun laars lappen.
  • Gerrit defreyne

    3 jaar geleden
    Onze ouders en grootouders hebben twee oorlogen van vier jaar overleefd ondanks alle beperkingen die door de vijand werden opgelegd. Waarom zouden wij het twee jaar niet kunnen doen zonder evenementen, concerten en feesten. Soms lijkt het er op dat we enkel daar nog goed  in zijn.  
  • Johan Goris

    3 jaar geleden
    Ook hier tracht men inschattingen te maken van de toekomst die ver weg ligt. Ik voorspel dat sommige verre reizen wel zullen kunnen en dat massamanifestaties mogelijk ook zullen kunnen. Trouwens, deze boodschap klinkt wel erg treiterachtig. We hebben  heel de tijd gehoord dat we aan de maatregelen moesten houden om de volgende zomer met festivals te redden. Welke leugens gaat men nog allemaal vertellen zeg ?
  • Willy De Lille

    3 jaar geleden
    Waar zijn jullie nu al mee bezig laat ons eerst eens zien wat we mogen op Kerst en nieuwjaar!Op de duur maken jullie de mensen nog meer depri!