Verkozen president Joe Biden en verkozen vicepresident Kamala Harris.
Volledig scherm
Verkozen president Joe Biden en verkozen vicepresident Kamala Harris. © AP

Biden wint nu ook in Arizona volgens Amerikaanse media

De Amerikaanse verkozen president Joe Biden heeft nu ook de staat Arizona binnengehaald. Dat melden Amerikaanse media. 

11 reacties

  • Leon Dendoncker

    3 jaar geleden
    Dat Trump gewonnen heeft met de steun van Rusland, daar wordt door de Trumpfans weinig over gezegd. Trump wil de mensen gewoon tegen elkaar opzetten, en zijn vele rechtszaken vermijden,is dat jullie nog niet opgevallen. Hij weet goed genoeg dat hij verloren heeft.
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    Hubert, iedereen mag deelnemen aan verkiezingen, ook flutpartijen en maar goed ook. Een tweepartijen systeem heeft zijn grote nadelen ! Zie Griekenland : PASOK - Neo democratia waren einde twintigste eeuw die de lakens uitdeelden met alle gevolgen van dien.
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    Laurent Van De Velde, en waarom zou dit niet kunnen kloppen ? Er werd op het stembureau gestemd en per post ! Dus niets abnormaals. We kunnen alles in vraag stellen uiteraard !
  • Arne Schaillie

    3 jaar geleden
    Aan iedereen die toch nog twijfelt  deze verkiezingsuitslag, misschien moeten jullie toch nog eens wat research doen naar hoe het telsysteem daar werkt. Door hun telsysteem mogen in bepaalde staten stemmen die per post komen nog tot een week na de verkiezingen geldig geteld worden, indien deze op tijd verzonden zijn. Dit geeft ook alle soldaten die op buitenlandse missie zijn een kans om te stemmen. Al deze wetten die dat toelaten zijn goedgekeurd door de Hooggerechtshoven van de staten zelf.
  • Jose Van Hauwaert

    3 jaar geleden
    Laurent Van De Velde. De stemmem die op de verkiezingsdag werden uitgebracht werden inderdaad eerst geteld. De stemmen per brief en uit het buitenland mogen pas nadien geopend worden. Dit is dan ook nog eens in meerdere staten verschillend. Daar de overgrote meerderheid van de "per brief stemmen", gemiddeld 76% over de USA verdeelt, wist de tRump gang dat dit ging gebeuren. Laat het nu net de Republikeinse Gouverneurs en Rechters zijn die verklaren dat er geen Fraude geweest is.
  1. Beroemde Fort Boyard dreigt door klimaat in ruïne te veranderen: tientallen miljoenen nodig voor redding

    Beroemde Fort Boyard dreigt door klimaat in ruïne te veranderen: tientallen miljoenen nodig voor redding

    Het wereldberoemde Fort Boyard voor de Franse westkust wordt bedreigd door klimaatverandering. Doordat de zeespiegel stijgt, dreigt de structuur van het bouwwerk - dat wereldwijd bekend werd dankzij het gelijknamige spelprogramma - onherstelbaar te worden beschadigd. Volgens het departement Charente-Maritime, waar het fort ligt, moet er tussen de 36 en 44 miljoen euro in een beschermingsconstructie worden geïnvesteerd.
  2. LIVE MIDDEN-OOSTEN.  Onderzoekers presenteren rapport over neutraliteit van UNRWA
    Play
    UPDATE
    650

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. Onderzoe­kers presente­ren rapport over neutrali­teit van UNRWA

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten vanwege geweld tegen Palestijnen. Binnen onze federale regering is enkel de MR nog niet overtuigd van de erkenning van de Palestijnse staat. Dat werd vrijdag vernomen na afloop van het kernkabinet. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.