Geena Lisa
Volledig scherm
PREMIUM
Geena Lisa © Dieter Bacquaert

Geena Lisa over haar hobbelige liefdesparcours: “Ik zie Coco nog altijd doodgraag”

ShowbizzSinds CAZ2 ‘Wat Nu Weer’ opnieuw uitzendt, de VTM-jongerenreeks uit de jaren 90, kunnen we weer genieten van een piepjonge Geena Lisa (48) op tv. Al is de volwassen versie ook niet helemaal van het scherm verdwenen, want ze presenteert ook ‘Gelukkig Zijn’ op TV Plus. En dan is ze ook nog eens coach en trainer. In een gesprek blikt ze terug op haar eerste tv-rol, haar tijd bij de VRT en haar hobbelige liefdesparcours. “Coco is een van slimste, meest inspirerende en spirituele mensen die ik ken. Ik kan hem niet zien als mijn ex.”

5 reacties

  • pierre samaey

    2 jaar geleden
    Er zijn veel koppels die samen blijven ook al gaat het al lang niet meer goed. Probleem wat gaan de mensen zeggen, de familie, financiële kant, enz. 50% leeft jaren zo samen gewoon geprogrammeerd.
  • John Dupont

    3 jaar geleden
    Als je ze ooit bezig zag kreeg je gewoon respect. Daar draait toch alles om !!
  • Herman De Gent

    3 jaar geleden
    Als ze hem zo nog doodgraag ziet heeft een nieuwe relatie geen kans om slagen, ooit spat die uit elkaar.
  • Rik Vandewalle

    3 jaar geleden
    Verdraagzaamheid, dit is wat ontbreekt in veel jonge gezinnen. Ze denken altijd dat het bij een andere beter is dan thuis. Het is geen waar.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Ja ,ja uiteen gaan  omdat ze in hun kriebeljaren komen en denken dat anders beter is om dan vast te stellen dat toch allemaal niet zo slecht was .