Ook gisteren probeerden Trump-fans Washington en de rest van de wereld al met handen en voeten van hun gelijk te overtuigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook gisteren probeerden Trump-fans Washington en de rest van de wereld al met handen en voeten van hun gelijk te overtuigen. © AP

Racisten, fascisten en fantasten houden optocht om Trump in het zadel te houden: zelfs eigen achterban hoopt op magere opkomst

Meerdere extreemrechtse groepen stappen zaterdag mee in de ‘Million MAGA March' in Washington om hun steun betuigen aan president Donald Trump. Zelfs Republikeinen hopen op een beperkte opkomst, zodat ze de president netjes richting uitgang kunnen leiden. Ook al worden er tegendemonstranten verwacht.

6 reacties

  • karin verwimp

    3 jaar geleden
    Zo Trump, zo aanhanger: zelf hebben ze nooit wat verkeerd gedaan. 't Is altijd die andere. 
  • Guido Pintens

    3 jaar geleden
    Biden krijgt, net zoals Obama in 2008, een vergiftigd geschenk als opvolger van een republikeinse president. Obama moest de financiële en huizencrisis oplossen, wat hij met verve heeft gedaan, en waarvan Trump de vruchten heeft geplukt. Nu moet Biden de veroorzaakte rampen door Trump proberen op te lossen. Eerst en vooral de pandemie aanpakken. Waar zit Trump ondertussen met zijn befaamde muur om de staatsveiligheid te garanderen? De pandemie is blijkbaar niet van belang qua staatsveiligheid
  • Werner Wynakker

    3 jaar geleden
    Norbert, het is dan ook niet de bedoeling dat Biden president word. Ik geef hem een jaar en dan doet hij om eender welke reden een stap opzij zodat Kamala Harris de eerste vrouwelijke president van Amerika word. 
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    @Rudy Chalmet: Trump 'basht' al heel zijn leven iedereen die hem durft tegenspreken. In zijn verkrampte pogingen om aan de macht te blijven, heeft hij de meest waanzinnige leugens uitgekraamd en de polarisatie in Amerika tot op een zeer gevaarlijk niveau gedreven. Die man denkt dat hij de Zonnekoning is. Totaal lachwekkend. Zelfs de republikeinen keren hem de rug toe. Zelfs Fox, zijn eigen propagandamachine, keert hem de rug toe. Naast Trump is Biden een kwezeltje.
  • Norbert Bauwens

    3 jaar geleden
    Als Biden niet deugd en Trump een fantast is kan alleen de Amerikaan daaraan verhelpen. Als ze echt geen sterkere en verstandige kandidaten hebben voor het hoogste ambt dan is dat hun eigen schuld. Persoonlijk vind ik het in-triest voor de Amerikanen .