Roberto Martinez en vrouwlief Beth Thompson en dochtertje Luella.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martinez en vrouwlief Beth Thompson en dochtertje Luella. © Photo News/VTM Nieuws

50 getuigenissen voor de 50ste interland van onze bondscoach: “Martínez is onvervangbaar”

Rode DuivelsNummer vijftig voor onze bondscoach! Dat vraagt om evenveel meningen en/of anekdotes over hem. Van overal ten lande tot in Engeland en Spanje. “De anekdotes die ik in het hoofd heb, horen niet in de krant thuis”, lacht Thomas Meunier. Welke verhalen de krant wel gehaald hebben, leest u hieronder. Fifty shades of Roberto Martínez. 

8 reacties

  • Willy Niclaes

    3 jaar geleden
    De zwakste schakel van de rode duivels . Heeft heel veel geluk met de lotingen . Een ploeg met allemaal top spelers die reeds een hele tijd nummer 1 staat geen enkele prijs pakken wil genoeg zeggen over de kwaliteiten of gebreken van deze man 
  • rudi van dijck

    3 jaar geleden
    ik zie hier een Wilmots 2.0 en dat is alles. de RD  gaan hiermee geen EK of WK worden. en zijn palmares is dan ook 0,0. als de KBVB hem zo goed vind, geef die dan een kantoor job als media manager ofzo dat past perfect bij hem. maar zoek aub een andere trainer die wel die extra 10% uit deze groep kan halen. want nu nog zelfs zeveren dat deze groep moet leren winnen. dan ben je einde verhaal als trainer.
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Zet er een gerets of een preudhomme(ondanks ik er geen fan van ben) en we hadden allang een prijs gehad, martinez niet teveel ophemelen, laatste EK en WK heel gunstige groepen en dito matchen richting eventuele finale, gevolg??, eruit tegen wales en eruit tegen een veel slimmer frankrijk, nee de top is te hoog voor hem, teveel vriendje van iedereen!
  • Björn Verstraete

    3 jaar geleden
    Gaf dezelfde spelers en lotingen aan wijlen Guy Thys en hij won er "ALLE " grote tornooien mee!! Mr Martnez met alle respect maar U brengt niet genoeg met deze groep !!!
  • Walter Bontinck

    3 jaar geleden
    Niemand is onvervangbaar. Het kerkhof ligt vol van de “onmisbaren”. Laat hem eens trainer zijn van San Marino of Andorra, daar kan hij ook niets klaar maken. Als je met deze selectie nog geen prijs kunt pakken ben je mislukt. In Engeland is hij bij alle ploegen buiten gevlogen dat zegt voldoende.