Sammy Mahdi.
Volledig scherm
Sammy Mahdi. © BELGA

"Er komt website met cijfers rond migratie om fake news tegen te gaan”

Sammy Mahdi (CD&V) wil een website lanceren waarop informatie komt over mensen die asiel aanvragen in ons land. Op de site moet bijvoorbeeld te vinden zijn hoeveel aanvragen er in totaal zijn. Dat heeft de staatssecretaris voor Asiel en Migratie gezegd op Radio 1.

8 reacties

  • Fons Dewaele

    3 jaar geleden
    Hopelijk speelt hij dan ook volledig open kaart en meld dan hoeveel en voor wat er maandelijks totaal uitgegeven wordt per persoon. 
  • André Degrote

    3 jaar geleden
    Even afwachten. Probleem is dat België Het beloofde land is. Als je ziet hoe hier mensen van El Salvador zelfs asiel komen zoeken.Komen aan met de vlieger. Hoe zou dit komen denk je. Doe de grenzen maar open, binnen 10 jaar nog 1 miljoen extra nieuwe Belgen. Een teleurgestelde gepensioneerde vlaming. 
  • Jan Vannuffelen

    3 jaar geleden
    Nooit wordt er gesproken over het verdwijnen van open ruimte en tekort aan woningen. De extra milieuvervuiling en CO2 uitstoot, migranten zijn niet de milieuvriendelijksten. We hebben geen plaats meer voor een grotere bevolking. De wil van de bevolking wordt ook massaal miskent. Belgie is vol.
  • Roland Peeters

    3 jaar geleden
    Dat is nu eens echt fake news.Hij kan het goed bedoelen maar tal van van organisaties ocmw's,ngo's,politieke partijen als SPA,GROEN zullen hem en zijn administratie aangepaste cijfers geven.
  • Christine Galle

    3 jaar geleden
    Graag ook al de voordelen dat die asielzoekers krijgen zoals gratis dokter,tandarts enz ... het moet wel het totale kostenplaatje zijn. Eventueel ook eens melden hoeveel van die Asielzoekers hier na 5 jaar goed geïntegreerd zijn en daar bedoel ik mee de Nederlandse taal goed beheersen, werk en zelfstandig hun leven kunnen leiden zonder allerlei steun.