Kanté wordt gefêteerd door Coman en Griezmann.
Volledig scherm
Kanté wordt gefêteerd door Coman en Griezmann. © REUTERS
Portugal POR
0
EINDE
1
Frankrijk FRA
  • N'Golo Kanté Goal 54'

Frankrijk plaatst zich als eerste voor Final Four en knikkert titelverdediger Portugal uit Nations League

Nations LeagueFrankrijk heeft zich verzekerd van een plek bij de Final Four van de Nations League. Les Bleus namen in het Estadio da Luz in Lissabon de maat van Portugal: 0-1. N’Golo Kanté tekende vlak na rust voor de enige treffer van de wedstrijd. Portugal zal zichzelf niet opvolgen als laureaat van de Nations League. 

4 reacties

  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Wat nog maar eens de waarde aangeeft van de woensdag gespeelde c-interlands! Frankrijk was woensdag in paniek na nederlaag tegen Finland, gisteren vrij probleemloos afstand genomen van Portugal!!
  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Ja de UEFA drijft zijn wil door. Kroatië heeft al besmettingen met Brozovic en Vida maar die spelen gewoon verder. Als Lukaku maar oppast bij Inter want daar lopen ook nog wat Kroaten rond!
  • Alain Catry

    3 jaar geleden
    Volledig mee eens met de reactie van Pascal Slingers ! De politiekers noemen dit sport : een economische evenement ! Het slechtste voorbeeld van Corona verspreiding .
  • Pascal Siongers

    3 jaar geleden
    De echte superverspreiders mogen gewoon hun gang blijven gaan. Van versoepeling geen sprake, natuurlijk niet ze maken alles kapot voor ons. Zij hebben geen last van de maatregelen in hun piepklein stulpjes. SCHANDALIG