Kris Hellebuyck, vaatwasexpert bij Miele
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Hellebuyck, vaatwasexpert bij Miele © rv

Hoe gebruik je je vaatwasser optimaal en welke tabletten zijn de beste? “Te veel reinigingsmiddel kan minder goede resultaten geven”

De vaatwasser is bij uitstek hét hulpmiddel om minder tijd te moeten besteden aan een noodzakelijke dagelijkse klus. Maar helaas is een propere vaat niet altijd gegarandeerd. “Een poedervormig reinigingsmiddel is eigenlijk een betere keuze dan een all-in-one tablet”, weet Kris Hellebuyck, Academy Manager en vaatwasexpert bij Miele.

5 reacties

  • Jacques Van de Velde

    3 jaar geleden
    Zolang als wij een vaatwasser hebben werkt die met zuiver gefilterd regenwater . Zonder zouttoevoeging en met de goedkoopste tabletten uit de Colruyt is de vaat steeds kraaknet ook geen enkel spoor op de glazen . De Siemens vaatwasmachine blijft ook binnenin kraaknet en ruikt steeds fris!!
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Peeters Francis goedkoop met de handen dat denk ik niet. Met de handen afwassen verbruik je meer water en je hebt energie nodig om je water op te warmen ook dus goedkoper neen dat betwijfel ik.
  • Alain Bossie

    3 jaar geleden
    Miele top,en heel just wat deze man zegt!!
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    De beste afwassers zijn de handen, het is altijd proper en goedkoop.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Als je waterontharder hebt zijn de goedkoopste classic tabletten het best zout niet nodig enkel spoelglans het resultaat is zeer goed m’n glazen zijn nog nooit zo glanzend geweest