De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © REUTERS

President Trump geeft voor het eerst toe dat Joe Biden won, maar trekt woorden even later weer in

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter voor het eerst gezegd dat zijn democratische tegenstander Joe Biden de presidentsverkiezingen heeft gewonnen. Dat is opmerkelijk, want tot nu ontkende Trump steeds zijn nederlaag. Snel na het bewuste bericht op Twitter, stelde Trump zijn woorden bij en geeft hij zich nog niet gewonnen.

33 reacties

  • Raphaël Defour

    3 jaar geleden
    Dat zijn partijgenoten die dit schouwspel laten aanslepen kan men weinig anders begrepen dan dat "DEMOCRATIE" aan hen niet besteed.
  • Gaston Miar

    3 jaar geleden
    Daar scheelt wat aan! Niet normaal!
  • Carlo Verstappen

    3 jaar geleden
    Als je alles op een rij zet is het niet te begrijpen dat dit in Amerika gebeurd, HET land dat aan zien werd als wereld leider en nu is afgedaald tot apenland. 
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Hij is vergeten dat hij in 2016 op dezelfde manier gewonnen heeft dan Biden Nu ? Ook kan je zomaar beschuldigingen uiten zonder bewijzen en dit in het openbaar verkondigen ? Is dat geen smaad ? Ik hoop op vele rechtzaken als hij President af is en zijn Onschendbaarheid Over is ? Als hij voor 2024 veroordeeld wordt voor strafbare feiten dan Kan hij Geen president meer worden en Dat Weet hij maar al te goed daarom dit wanhopig gedrag !? De belasting dienst is al bezig met een rechtzaak tegen hem! 
  • Maxim Jans

    3 jaar geleden
    Als je weet wat er hem allemaal boven het hoofd hangt, dan begrijp je wel waarom die daar niet wil vertrekken.