Dries Mertens verdubbelde de score in zijn thuisstad met een knappe vrije trap.
Volledig scherm
Dries Mertens verdubbelde de score in zijn thuisstad met een knappe vrije trap. © BELGA
België BEL
2
EINDE
0
Engeland ENG
  • 10' Goal Youri Tielemans
  • 24' Goal Dries Mertens

Op zucht van de Final Four: klinische Rode Duivels nemen revanche op Engeland

Rode DuivelsOpnieuw veel punten op de schaal van efficiëntie. België had voldoende aan twee snelle parels van goals om revanche te nemen op Engeland: 2-0. Youri Tielemans en de enige echte thuisspeler Dries Mertens aan het feest. België heeft woensdag thuis tegen Denemarken voldoende aan een puntje om zich te kwalificeren voor de Final Four van de Nations League.