Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Is het veilig om vandaag terug naar de school te gaan? “Het is aanvaardbaar risico”

Vandaag heropenen de scholen en dat zorgt bij veel mensen voor heel wat vragen. Volgens viroloog Marc Van Ranst zal de heropening niet tot een heropflakkering van het coronavirus leiden. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) verzekert dan weer dat alles veilig zal gebeuren. 

25 reacties

  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Hoeveel sneltest zijn er op de eerste schooldag gekomen ? 0% van de studenten als je het vraagt en dan stopt de  waarheid en zal pas tegen de tijd de volgende vakantie er aan komt waarschijnlijk druppelsgewijs  worden getest ,een schande !
  • Robert DE REU

    3 jaar geleden
    Alle Onderwijzers en Onderwijzeressen in het lager  onderwijs moesten onmiddelijk in staking gaan, zolang die massaverspreiders geen mondmasker moeten dragen,
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Weer een slag in het gezicht van het zorgpersoneel.  En ocharme al die oudjes die hierdoor nog vele maanden langer opgesloten blijven.  In sommige WZC mogen ze in beste geval 1 bezoek per week van 1 vaste persoon krijgen.  En die mensen kunnen in de meeste gevallen ook niet met sociale media overweg.  En Weyts dan maar zagen over de mentale gezondheid van de jeugd.
  • Kurt Steyaert

    3 jaar geleden
    De epidemie en de gezondheid van de bevolking zal hen worst wezen. Het is het imago van België in het buitenland, waar ze het voor doen. Hoe moeten al die toppolitici anders nog aan nutteloze postjes in Europa en raden van bestuur geraken, als België als slechtste van de klas in de media wereldwijd blijft komen? Daar is het hen vooral om te doen, al de rest is propaganda en afleiding! Brood en spelen, niks meer.  
  • Patrick Moorthamer

    3 jaar geleden
    Tijd zal het uitwijzen wat verhaaltje gaan ze dan uit de mouw schudden!?