Links: sfeerbeeld Rock Werchter 2019, rechts: Bert die voor bijna 2.000 euro aan vouchers liggen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: sfeerbeeld Rock Werchter 2019, rechts: Bert die voor bijna 2.000 euro aan vouchers liggen heeft. © Pieter-Jan Van Stockstraeten/Photo News, rv

“1.898 euro tegoed aan tickets”: wat te doen met je festivalvouchers als je volgend jaar niet meer kan of wil gaan?

Bijna 2.000 euro, dat is het enorme bedrag dat festivalganger Bart (54) momenteel heeft uitstaan in vouchers en omgeboekte tickets. Hij heeft net zoals duizenden anderen twee jaar de tijd om zijn voucher te gebruiken. Maar wat als je niet aanwezig kan zijn in 2021, je favoriete artiest niet komt, of nog erger: wat als het festival volgend jaar ook niet mag doorgaan, krijg je dan je geld terug? Wij vragen het aan alle grote festivalorganisaties. 

7 reacties

  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    Niemand is verplicht om zoveel geld te betalen voor een ticket. Als je toch zoveel geld hebt, dan kun je hopelijk ook nog wel een brood kopen   :-)
  • sonja beerten

    3 jaar geleden
    Hier net hetzelfde. Tickets tml winter, tml zomer, Stan Van Samang, Niels de Stadsbaeter, Billie Eilish en nog zoveel meer.
  • Felix Strackx

    3 jaar geleden
    Er wegblijven was de beste remedie. Dan heb je zoiets niet aan de hand. 
  • Timmie Smet

    3 jaar geleden
    Laat de overheid er voor opdraaien! Zij gooien alles op slot en steken het op het virus!
  • Stephaan Van den Broeck

    3 jaar geleden
    Wat een sympathieke en empathische reactie Wim Haelewyn. Jij hebt duidelijk geen tickets besteld. Dus als jij een ijskast koopt in de winkel en ze leveren je en afwasmachine, want ijskasten zijn in coronatijd niet beschikbaar, dan "moet je dit verlies maar incalculeren"? Zo vergaat het velen, een ticket kopen voor band A en die komen niet, maar hier is een ticket voor band B...