Open Arms
Volledig scherm
© Open Arms

Wanhopige moeder in paniek nadat bootje met vluchtelingen zinkt op Middellandse Zee: “Ik ben mijn baby kwijtgeraakt! Waar is mijn baby?”

Een Spaanse vzw die zich inzet voor het redden van vluchtelingen op de Middellandse Zee, heeft hartverscheurende beelden gedeeld van een reddingsoperatie. Daarop is te zien hoe een moeder wanhopig uitschreeuwt dat ze haar kind is kwijtgeraakt toen het bootje waarop ze zaten, zonk. Opgelet, de beelden zijn aangrijpend. 

9 reacties

  • Tina Wasteau

    3 jaar geleden
    Je laten "oversmokkelen" kost 5.000 à 10.000€/persoon aan gangsters van mensensmokkelaars. Waarom niet de normale weg nemen. Echt, echt heel spijtig voor de moeder van de baby van zes maanden. Waarom, waarom, in Noord-Afrika is nergens geen oorlog.
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Man toch in wat voor een wereld leven wij? In ieder geval al zeker niet in een paradijs. Er loopt zoveel mis wat kan vermeden worden met al deze rotte politieke machten die oorlogen veroorzaken.
  • Geert Vermuyten

    3 jaar geleden
    Kunnen we er niet voor zorgen dat al die bootjes verdwijnen of vernield worden voor ze ginder gebruikt worden ! Fabrikanten van zulke bootjes gewoon droog leggen ! Probleem opgelost , me dunkt !? Of gaan ze over zwemmen misschien !? Of gaan de ngo’s dan toch kleur moeten bekennen dat zij eigenlijk de smokkelaars zijn !? Wij hebben er genoeg van ,..tegen 2050 komen er nog 1 MILJARD !Afrikanen bij op deze planeet ... Stel dat er daar dan bovenop deze dagelijkse toestroom nog eens 100 000 000 bij!
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Tine mortier idd ze zitten dagen lang op zee wanneer het einde nadert kapseist het rubberbootje
  • Willy Scholaart

    3 jaar geleden
    als ze zo veel geld hebben om al die verschillende mensensmokkelaars te betalen eer ze hier zijn, waarom investeren ze het dan niet in hun eigen land om er iets van te maken, ga daar eens reportages gaan maken hoe de vork werkelijk in de steel zit.