Eddy en Christa Planckaert vertellen in Primo over het geheim van hun relatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy en Christa Planckaert vertellen in Primo over het geheim van hun relatie. © Joel Hoylaerts/Photo News

Eddy en Christa Planckaert zijn al 47 jaar samen: “Ik at al eens een zak frieten en had goeie seks, de andere renners niet”

ShowbizzDe Planckaerts hebben met hun ‘Château Planckaert’ televisiekijkend Vlaanderen opnieuw veroverd. Bijna anderhalf miljoen mensen kijken wekelijks naar de belevenissen van de wielerfamilie in hun kasteel in de Franse Auvergne. En het is duidelijk dat de liefde tussen Eddy en Christa (allebei 62) na 47 jaar nog altijd groot is. In een dubbelinterview vertellen ze over het begin van hun relatie, de tomeloze ambitie van Eddy en de problemen die ze overwonnen. “Ik heb het meegemaakt dat ik boodschappen ging doen en dat ik bepaalde dingen terug in de rekken moest leggen.”

3 reacties

  • katty Philips

    3 jaar geleden
    Een mooi aaneenhangend gezin,iedereen is er gelijk,zouden veel gezinnen nog van kunnen leren proficiat aan Eddy en zijn vrouw, mooi om te zien.
  • marie-jose Marie-José Anthonis

    3 jaar geleden
    Wens jullie heel veel geluk maar sorry ben er op een gezonde manier jaloers op
  • Herman De Gent

    3 jaar geleden
    Prachtige familie, maar die 47 jaar tezamen is voor mij het prachtigste dat zij hebben verwezenlijkt al. Nog mooier dan een overwinning in de Ronde van Vlaanderen of Parijs Roubaix.