Trump tijdens een campagnerally voor de verkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Trump tijdens een campagnerally voor de verkiezingen. © AP

Dit is de strategie waarmee Trump toch nog aan de macht wil blijven

De Republikeinse leiders in vier cruciale swingstaten zeggen zich niet voor de kar van Donald Trump te laten spannen in een poging de uitslag van de verkiezingen nog in zijn voordeel te veranderen. Trump en zijn dichtste medestanders hopen via een schimmige maar volgens hen legale route toch aan de nodige 270 kiesmannen te geraken. De hordes om het zover te laten komen, zijn echter bijzonder groot.

26 reacties

  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Het lijkt over niks anders te gaan dan over geld lijkt me. Van het ingezamelde geld voor juridische doeleinden gaat zestig procent naar afbetaling van schulden van de verkiezingscampagne, staat op hun website. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het dus daarom. Zolang men mensen zo zot houdt om geld te blijven storten voor hun acties zullen ze blijven doorgaan en wordt hun kas gevuld. Dat Trump gestoord is, dat weten we, maar er zijn ook anderen die erin meegaan om er goed aan te verdienen.
  • Etienne Durinck

    3 jaar geleden
    Iemand die een pak juridische veroordeling te verwachten heeft kan zo maar meedoen aan de presidentsverkiezingen. Dat zo iets ook maar mogelijk is kan nooit aanvaard worden. Maar daar kwam en komt nog altijd geen reactie op. 
  • patrick mehauden

    3 jaar geleden
    Amai dat is ook het eerste dat ik ervan hoor dat er bewijzen zijn van fraude langs Biden zijn kant lol.Ook zeker zo een trump meelopertje kan die president niet uitstaan zo zich ophemelen jongens toch
  • Koen Lavrijsen

    3 jaar geleden
    Dit is allesbehalve zijn strategie. het is de bedoeling dat geen enkele kandidaat 270 haalt en dan blijft Trump president. En dat snapt de media natuurlijk niet, namelijk dat er officieel nog niemand 270 heeft.. Geen enkel wettelijk orgaan zal dit al melden zolang er geen zekerheid is over de rechtmatigheid van de uitslag. En over de alleswetende comments : een advocaat die zijn bewijzen zomaar te grabbel gooit op tv  VOOR de rechtzaak nog maar begonnen is, die moet nog geboren worden.. 
  • lars vandenberge

    3 jaar geleden
    Het grootste probleem van Trump is dat hij halfweg januari niet langer onschendbaar is. Lock him up!