Een lid van het gerechtelijk lab doet forensisch onderzoek na de verijdelde Thalysaanslag. Regisseur Clint Eastwood maakte in 2018 de speelfilm 'The 15:17 to Paris'.
Volledig scherm
Een lid van het gerechtelijk lab doet forensisch onderzoek na de verijdelde Thalysaanslag. Regisseur Clint Eastwood maakte in 2018 de speelfilm 'The 15:17 to Paris'. © AP

Clint Eastwood getuige in proces tegen ‘Thalys-terrorist’

Reizigers wisten in 2015 Ayoub el-Khazzani te overmeesteren toen deze een aanslag wilde plegen in de trein van Amsterdam naar Parijs. Vandaag begint het proces tegen de ‘Thalys-terrorist’. Zijn verdediging heeft ook acteur-regisseur Clint Eastwood (90) opgeroepen als getuige.

1 reactie

  • Jef joossens

    3 jaar geleden
    Nu zeggen dat hij niet wou moorden, ik kon het niet. Wat een leugen. Waarom komt hij dan in bloot bovenlijf en met het geweer in zijn handen uit het toilet? Het ergste van alles is dat zo een mannen er altijd goed van af komen en hun verhaaltjes geloofd worden. Dat is hetzelfde als al die teruggekeerde terroristen, die waren ook allemaal verpleger of kok bij IS. Ze krijgen 5 jaar waar ze er maar 2 van moeten zitten en ze kunnen opnieuw beginnen.