Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

OPROEP. Bent u gestopt met studeren wegens het coronavirus?

  1. N-VA wil 19 Brusselse gemeenten omvormen tot één stadsgewest, met één politiekorps: “Zes zones, wie doet nu zoiets?”
    52

    N-VA wil 19 Brusselse gemeenten omvormen tot één stadsge­west, met één politie­korps: “Zes zones, wie doet nu zoiets?”

    Als het van N-VA afhangt, moeten de negentien Brusselse gemeenten worden samengevoegd en omgevormd tot één stadsgewest. Dat staat in het programma waarmee N-VA in Brussel naar de verkiezingen trekt. De Vlaams-nationalisten hebben vandaag drie zetels in het Brussels parlement. Hun ambitie is om na 9 juni “incontournable” te worden voor de vorming van een Brusselse regering, verklaarde partijvoorzitter Bart De Wever, die om de voorstelling van het programma kracht bij te zetten naar de persconferentie was afgezakt.
  2. Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”
    PREMIUM
    45

    Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Me­gan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”

    Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ - lees: oliedom - werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama een zwaar kruis om te dragen. “Dit verdient mijn dochter niet.”