Vrouw zwaargewond bij frontale botsing na klapband

Schoten -

Bij een frontale botsing in de Kruiningenstraat in Schoten raakte maandagmorgen een vrouw zwaargewond. Ze moest uit haar wagen bevrijd worden door de brandweer en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde maandagmorgen rond 8 uur. Een BMW die in de richting van de Metropoolstraat reed, knalde in de Kruiningenstraat frontaal op een Renault die in de richting van Merksem reed. Bij het ongeval raakte ook nog een geparkeerde wagen beschadigd.

“De bestuurster van de BMW, een vrouw van 32 jaar, werd zwaargewond naar het Stuivenbergziekenhuis overgebracht”, zegt Kristel Wouters van de lokale politie Schoten. Ze werd door de brandweer uit haar voertuig bevrijd. “De andere bestuurster, een vrouw van 20 jaar, raakte lichtgewond en werd ter controle naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht.”

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk. “Vermoedelijk kreeg de BMW een klapband, maar de exacte omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht”, aldus Wouters nog. De Kruiningenstraat was gedurende de afhandeling van het ongeval volledig versperd.

 © BFM

 © BFM 

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER