BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vandenbroucke over gratis coronavaccin: “We gaan niet met verplichtingen beginnen zwaaien, maar we hopen om 70 procent gevaccineerd te krijgen”

 De vaccins die in België tegen het coronavirus zullen toegediend worden, zullen aan de strengste eisen beantwoorden. Dat zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) in het VTM NIEUWS. “Onze doelstelling is dat toch minstens 70 procent van de bevolking zich zal laten vaccineren”, zei Vandenbroucke ook nog.

16 reacties

  • Stephaan

    3 jaar geleden
    Iedereen weet waartoe “het beroep doen op gezond verstand van de Belg” heeft geleid, politici blijkbaar niet
  • willy cornelis

    3 jaar geleden
    Heel juist, rekenen op gezond verstand, is een foute beslissing waar blijf je dan met die 30% zonder gezond verstandEnige uitweg is verplichting voor allen gezien het in belang is van de ganse bevolking en niet 30 of 70% van de bevolking een virus kan men niet uitroeien door slechts 70% te vernietigen. 
  • Heidi Schroyen

    3 jaar geleden
    Voor niets gaat de zon op dacht ik!
  • Daniel Tant

    3 jaar geleden
    met zijn mening ga ik akkoord dat eerst de oudere mensen dat kunnenwel te verstaan als het opbrengt ik ben er 71 en denk er al eens over nadit is mijn mening we zijn geen proefkonijnen.
  • Laurent Wolters

    3 jaar geleden
    Kent hij de wet niet? Verplichten kan niet met een experimenteel vaccin en nog minder met een RNA vaccin die het DNA kan wijzigen!