Joe Biden.
Volledig scherm
Joe Biden. © Photo News

Veiligheidsadviseur Trump belooft "zeer professionele machtsoverdracht", Biden uit frustratie: “Er zullen meer mensen sterven”

De Nationale Veiligheidsadviseur van Donald Trump belooft een professionele machtsoverdracht aan het team van Joe Biden als hij officieel tot winnaar uitgeroepen wordt. Het is volgens Robert O’Brien duidelijk “dat het daar nu op lijkt”. Joe Biden zelf zit de weigering van de regering van Donald Trump om mee te werken aan de transitie naar de volgende administratie dwars. Hierdoor kunnen meer mensen sterven, meent Biden.

6 reacties

  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Als Biden nog altijd niet officieel tot president benoemd wordt alhoewel heel de wereld ziet dat hij won en zijn voorstel om samenwerking voor corona afgewezen wordt is het duidelijk wie de verantwoordelijken zijn voor meer doden door corona. Mensenlevens zijn dan niets waard in het "grote" Amerika.
  • Eric Grosemans

    3 jaar geleden
    Mike Bemelmans, als het gerecht zijn werk mag doen, zit Trump voor de volgende 10 jaar in de gevangenis met alle rechtszaken die hem boven het hoofd hangen. Lock him up!
  • Georges Baert

    3 jaar geleden
    Corruptie en wanbeheer? Is men zijn corrupte zaakjes vergeten misschien toen hij nog vice-president was bij Obama nota bene
  • Jan Jansens

    3 jaar geleden
    Trump fans zijn zo ontzettend naïef, zelfs als de republikeinen er niet in slagen om 1 deftig bewijs van fraude aan te tonen van de verkiezingen geloven ze nog altijd in hun eigen fake news. Het grappige is dat Trump diegene die alles fake news noemde zelf duizenden leugens vertelt heeft in zijn ambtstermijn. Nu gaat hij nog wat dwars liggen maar in januari zijn we er voor goed vanaf.
  • Ed Buun

    3 jaar geleden
    Als het gerecht er zijn werk kan doen zit Biden samen met zoon in de gevangenis. En nu de mega fraude met de stemmen, die gekke freaks zijn tot alles in staat. Trump 2020!