Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Genk draait met 127 miljoen euro Belgische recordomzet, Limburgers boeken nettowinst van 29,1 miljoen euro (en dat in coronatijden)

Belgisch voetbalEen omzet van 127 miljoen en een nettowinst van 29,1 miljoen euro. Terwijl andere clubs vrezen voor hun toekomst, staat Racing Genk financieel sterker dan ooit. De Limburgers dromen zelfs van een nieuw stadion.

8 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    3 jaar geleden
    Ik begrijp niet waarom hier altijd groots over gedaan wordt als een club een bepaalde omzet heeft. Net als RSCA vroeger en Brugge nu is dit puur door CL en dik verkopen. Binnen 2-3 jaar lees je een artikel dat Genk verlies maakt. Met helemaal geen Europees zal dat nog rapper gaan.
  • Nick Mees

    3 jaar geleden
    Tja, als je genoeg manipuleert en de rest van de clubs afdreigt, kan je wat opzij zetten zeker?
  • Gino Verbelen

    3 jaar geleden
    En toch 2x een deel van de werknemers op economische werkloosheid zetten... Maar goed, het is niet hun fout dat ons sociale zekerheidssysteem vooral mensen helpt die het niet nodig hebben.
  • Patrick Weyers

    3 jaar geleden
    Mooi als enigste overgebleven VZW-vorm en (gelukkig) zonder geldschieters als Coucke, Verhaeghe, Gheysens of een of andere obscure geldschieter uit het midden-oosten of Rusland. 
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    een dan te bedenken dat Racing een van de vragende partijen was om geld af te troggelen van de ploegen die Europees spelen...