Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © REUTERS

"Trump wilde vorige week nog Iran aanvallen"

Met nog twee maanden 'blessuretijd' te gaan als president van de Verenigde Staten, overwoog Donald Trump vorige week om een kerncentrale in Iran aan te vallen, waar hij uiteindelijk van afzag, bevestigt een hoge functionaris tegenover de krant The New York Times. Trump zou hebben gevraagd welke opties er waren om de atoomcentrale aan te vallen.

15 reacties

  • lars vandenberge

    3 jaar geleden
    Saudi Arabië is de grootste sponsor voor terrorisme ter wereld maar wordt met rust gelaten terwijl  aartsrivaal Iran (sjiieten en soennieten) de zwarte piet krijgt toegeschoven. Wat is het grote verschil tussen beiden? Olie! 
  • Sabin Schoofs

    3 jaar geleden
    Waarom kan die niet onmiddellijke afgezet worden, als gevaar voor het Amerikaanse volk?
  • Henry Pirel

    3 jaar geleden
    Het is toch onvoorstelbaar hoe negatief men over President Trump blijft doen. Dat Iran een gevaar is voor de Wereld en terrorisme steunt interesseert ons niet als wij Trump maar in de grond kunnen boren. Wacht maar tot Biden President is. Wij gaan Trump nog missen en uiteindelijk beseffen dat hij een goede President was.
  • heinz wolf

    3 jaar geleden
    Trump heeft reeds door zijn weigeren om Joe Biden de dagelijkse info-sessies te laten geworden, enorme schade aangericht. Én, door het blokkeren van een deftig corona-beleid zijn door zijn schuld reeds tienduizenden mensen gestorven. Het zullen niet de laatsten zijn, jammer genoeg!
  • Kees Huls

    3 jaar geleden
    Trump wil gewoon de macho uithangen nu hij de verkiezingen verloren heeft. Dat is het enige dat het grootste deel van zijn volgers aanspreekt. Heb ik maanden geleden al hier voorspeld.