Emotionele Céline Dion herdenkt haar man op Facebook

Afgelopen zaterdag was het exact een jaar geleden dat de Canadese zangeres Céline Dion afscheid moest nemen van haar man, die ook haar manager was. Naar aanleiding van die trieste datum, plaatste ze een emotioneel eerbetoon op Facebook.

vwh

“Vandaag is het een jaar geleden dat René ons verliet. Hij blijft voor altijd in ons hart”, staat er bij een filmpje met nooit eerder gezien beeldmateriaal van de man. Onder meer jeugdfoto’s en kiekjes van in het ziekenhuis toen Dion moest bevallen zijn erin opgenomen.

Zondag volgde nog een tweede filmpje waarin de 48-jarige zangeres haar overleden echtgenoot herdenkt. “Mijn geheugen houdt van je. Het vraagt steeds hoe het met je gaat. Zeker vandaag, een jaar later. Voor altijd de jouwe, Céline xx...”, staat er bij. In de video zien we hoe de ster de vele foto’s van zichzelf en haar grote liefde in haar huis filmt. Later is ze te zien op bed met een groot kussen dat troost moet bieden. De filmpjes zijn samen meer dan vier miljoen keer bekeken.

René Angélil stierf op 14 januari 2016 aan de gevolgen van keelkanker. Hij werd 73. Samen met Dion, met wie hij in 1994 trouwde, heeft hij drie kinderen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER