Luka Cruysberghs verlaat Hooverphonic.
Volledig scherm
Luka Cruysberghs verlaat Hooverphonic. © RV

Luka werd via videocall ontslagen door Hooverphonic: “Ze vond dat echt niet leuk, hoe zou je zelf zijn?”

MuziekLuka Cruysberghs (19) kreeg vorige week te horen dat ze Hooverphonic moet verlaten om plaats te maken voor Geike Arnaert. Dat betekent dat ze niet mee mag naar het Songfestival en vanaf nu een solocarrière zal moeten uitbouwen. “Het was even schrikken, maar ik heb het ondertussen een plaats kunnen geven.”

38 reacties

  • Joris Geelen

    3 jaar geleden
    Stopt eens met zagen. Er zijn veel ergere dingen. Get over it. Kijk vooruit.
  • Ronald Van Ee

    3 jaar geleden
    Een mooi voorbeeld hoe men mensen kan behandelen als een stuk afval dat men gewoon even wegwerpt als het je uitkomt ! dit zou de start moeten worden van een mooie carrière voor Luka en het einde van Hooverphonic . Callier laat hiermee zien dat de vroomheid en arrogantie die van hem afdruipt niet gespeelt is maar de harde waarheid is !
  • christian demeester

    3 jaar geleden
    Eigenlijk maar laf gedaan van Hooverphonic.Was er geen contract met Luka? Dan zou het contractbreuk zijn.In elk geval een verachtelijke handelswijze.
  • Willy Devroey

    3 jaar geleden
    Callier had al geen te beste reputatie. Maar heeft er nu nog een schep onmenselijkheid bovenop gedaan.  In ieder geval is dit een flinke knauw in zijn reputatie van persoonlijk profijt ten koste van alles.
  • Angele Vanparijs

    3 jaar geleden
    Callier, hét prototype van arrogantie en verwaandheid. Hij liet zich ook al opmerken (gelijk aan zichzelf) toen hij niet wou deelnemen aan de song voor het eurovisiesong festival. Ik heb hem nooit gemogen. Arnaert past goed bij Callier. FOEI Hooverphonic