© Google Street View

Gemaskerde overvallers trappen tegen scheenbeen van oudere vrouw

Een 70-jarige vrouw is vrijdagmiddag op klaarlichte dag op brutale manier overvallen in de Norbertijnerlei in Duffel. Twee gemaskerde mannen trapten tegen haar scheenbeen en gingen aan de haal met haar juwelen en handtas.

JaTi

De vrouw had vrijdag rond 13 uur haar auto, een grijze Peugeot 2008, geparkeerd in de straat. Toen ze wegstapte, greep plots een onbekende man haar langs achter vast en legde zijn arm rond haar hals. Hij duwde haar op de grond. Een tweede man trok aan haar oorbellen, ringen en armband en zei dat ze die moest uitdoen. De vrouw werd tegen haar scheenbeen getrapt, en overhandigde haar juwelen. Haar halsketting en handtas hebben de daders afgetrokken.

De overvallers vluchtten weg in de richting van de Hondiuslaan. De twee daders droegen een zwarte bivakmuts waarbij enkel de ogen en de neusgaten vrij waren. Ze waren in het zwart gekleed en droegen zwarte handschoenen. Hun kledij leek op een trainingspak.

De 70-jarige vrouw is te voet hulp gaan zoeken bij vrienden in de buurt. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is op zoek naar mensen die de feiten gezien hebben of meer informatie hebben over de daders. Wie meer weet kan de politie bereiken op het nummer 015/56.51.00 of via lrd.team2@politie-bodukap.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER