Premier Alexander De Croo.
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo. © BELGA

Kerstmis waarschijnlijk in eigen gezin, aldus De Croo: "We willen toch geen kerstmisgolf?”

We zullen Kerstmis dit jaar waarschijnlijk met ons eigen gezin vieren. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) woensdagavond laten verstaan in het programma ‘Vandaag’ op Eén. De premier benadrukte dat we tegen dan nog altijd gevaarlijk zullen zijn voor elkaar. “En het laatste wat we willen, is dat er later een kerstmisgolf komt.”

61 reacties

  • jos jansen

    3 jaar geleden
    Eerst een vaccin en dan misschien feesten!
  • Debbie De Bruyn

    3 jaar geleden
    Wie de regels gevolgd heeft eerst vaccineren. 
  • Fred DERONNE

    3 jaar geleden
    Blijven leven is belangrijker dan feesten. Hoeveel kost een opname voor Covid in een ziekenhuis? Stop dat gejank en volg de regels tot iedereen (70%) is gevaccineerd. Wie de regels heeft gevolgd, wordt eerst gevacinneerd.
  • wim lambrechts

    3 jaar geleden
    Let op ...ik zie het nog gebeuren dat ze met de feestdagen alle verplaatsingen terug verbieden met politie controles naast de weg zoals bij de eerste golf en dan krijgen ze toch weer hun goesting
  • Jenny Van steene

    3 jaar geleden
    Alles laten gelijk het is lijkt mij ook het beste. Ieder met zijn gezin. Kan ook gezellig zijn.geen derde golf meer aub. Maar doe iets aan het reizen naar het buitenland. Geen reizen aub.zullen er al genoeg naar Nederland trekken zeker. Denk daar ook eens aan.