AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Wanneer beginnen we te vaccineren? “Rond de jaarwisseling krijgen de eerste vaccins een Europese vergunning”

Nu het vaccin van Pfizer zo goed klaar is en ook dat van AstraZeneca en Moderna de eindmeet in zicht hebben, is het aan de geneesmiddelenagentschappen om de vaccins goed te keuren. Om te vermijden dat dat zeven maanden duurt, is het Europese EMA al meer dan een maand bezig met de evaluatie van verschillende vaccins, nog voor ze helemaal klaar zijn.

4 reacties

  • MARCEL GOOSSENS

    3 jaar geleden
    Heel belangrijke vraag...gaan de mensen de keuze hebben welk "vaccin" ze verkiezen ???Dat van Aztrazeneca is het slechtste van de drie...en wie heeft daar weer het meeste van gekocht ?? Juist ja...onze geweldige regering...!!!
  • Peter Van Weereld

    3 jaar geleden
    Eerst de koningen en familie, dan alle politiekers en hun familie... als ze er na 5 jaar nog even gezond uitzien wil ik er mss eens aan denken... maar de gevaccineerden moeten toch geen schrik hebben van niet gevaccineerden..., wel??
  • Dean Vanbosch

    3 jaar geleden
    Hoe sneller,hoe beter.Of gaan ze ons nog een paar maanden in hun greep houden?
  • jacobs rudy

    3 jaar geleden
    laat je niks wijsmaken, voor deze vivaldi is het al lang een uitgemaakte zaak, en volgens mij gaat het nog verder,al wie 55 is werkeloos of ouder dan ,zal moeten wachten of helemaal geen vaccine krijgen,de reden is gekend, kosten plaatje, van vivaldi regering, het gaat hen goed uitkomen, aan alle kanten, mochten ze falen ,dan is het corona dat hun de das omgedaan heeft, en belgie in de afgrond stortte,en politici gaan de nieuwe rijken zijn.